Bovenkamp II
Logo Logo

Bovenkamp: goed bereikbaar

Je vindt de nieuwe wijk Bovenkamp aan de zuidkant van Heerde. In en rondom de wijk kun je goed wandelen en fietsen. Ideaal als je met de fiets het dorp in wilt. Pak je liever de auto? Dan merk je dat Bovenkamp erg centraal ligt ten opzichte van de snelweg. En natuurlijk ontbreekt ook een goede busverbinding niet. Bovenkamp is altijd goed bereikbaar.

Stap in de auto, spring op de fiets of pak de bus

Bovenkamp is autoluw, in een hofjesachtige opzet. Je auto parkeer je dan ook in een van de parkeerhavens naast of achter de woningblokken. En dat is prettig: eenmaal in de auto ben je via de omringende weg snel de wijk uit. Je rijdt in nog geen 5 minuten naar de snelweg A50. Met een kwartiertje sta je in Zwolle of ben je al goed op weg naar Apeldoorn. Dat is vlot doorrijden.

Rondom Bovenkamp vind je fijne wandel- en fietspaden. Via het fietspad aan de noordoostelijke kant van de wijk ben je in 5 minuten trappen in het centrum van Heerde. En ook aan openbaar vervoer ontbreekt het hier niet. Stap aan de Eperweg op bus 202 of 203 en sta in een halfuurtje in hartje Zwolle. Ook kun je de buurtbus pakken: met bus 502 zijn Veessen, Vorchten en Wezep prima aan te reizen.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?