Bovenkamp II
Logo Logo

Bovenkamp is uitstekend voorzien

In en rondom nieuwbouwwijk Bovenkamp vind je alles wat je nodig hebt: van een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen tot een speeltuin voor de kids. En ook Heerde zelf is van alle gemakken voorzien. Op het gebied van natuur, cultuur, sport en ontspanning kom je hier niets te kort.

Winkels

Je dagelijkse boodschappen doe je gemakkelijk op de fiets: je vindt een supermarkt op 5 minuten afstand. Maar er zijn meer supermarkten in het dorp! Bovendien vind je het centrum van Heerde alles wat je nodig hebt, bijvoorbeeld bij de Hema, Action of een van de speciaalzaken.

Scholen

Het dorp Heerde telt vier basisscholen en een scholengemeenschap met een aanbod van mavo t/m atheneum-plus. Christelijk college De Noordgouw ligt vlak bij Bovenkamp. Ideaal voor pubers die graag uitslapen.

Sport en spel

Fijn voor de kinderen: her en der verspreid in Bovenkamp komen speelplekken. Daarnaast heeft Heerde een bloeiend verenigingsleven met veel verschillende sportmogelijkheden. Denk aan atletiek, voetbal, badminton, hengelsport en zelfs skeeleren. Even snel een balletje slaan kan bij de plaatselijke tennisvereniging Heerder Lawn Tennis Club, aan de noordkant van Bovenkamp.

Cultuur

Behoefte aan wat cultuureducatie? Bij Cultuurplein Noord Veluwe net buiten de wijk kun je onder meer dans-, muziek- en schilderlessen volgen. Snuif je liever wat cultuur op? Bezoek dan een theatervoorstelling in het Dorpshuis of wandel door beeldentuin De Queeste.

Natuur

Bovenkamp zelf biedt al prachtige natuur. De ‘Baronnenlijn’, de vroegere spoorlijn tussen Apeldoorn en Hattemerbroek, is een romantisch groen laantje geworden. Hier is het goed fietsen en wandelen. ’s Zomers kun je heerlijk zonnen en zwemmen aan het Heerderstrand. En vergeet niet: Heerde ligt aan de Veluwe. Dé plek bij uitstek voor rust en ontspanning.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?