Bovenkamp II
Logo Logo
6 april 2018

Nieuw aanbod in Bovenkamp

Wil jij thuiskomen in Bovenkamp, maar heb je nog geen passende woning in het huidige aanbod gevonden? Dan hebben wij goed nieuws, want de volgende fase in Bovenkamp komt eraan! Fase 3b is de allerlaatste fase met 17 woningen. Maak nu alvast kennis met de woningen.

Maak kennis met fase 3b in Bovenkamp

In het tweede kwartaal van 2018 gaat Bovenkamp fase 3b in verkoop. In fase 3b komt een variatie aan woningen en biedt hiermee voor elk wat wils. Fase 3b ademt een bijzondere sfeer. Dat komt niet alleen door dat dit de laatste fase is, maar ook door de gezellige woonstraatjes. Wonen omringd door het groen, de prominente daken en karakteristieke kapvormen; een knipoog naar de sfeervolle boerderijen in de omgeving. De eerste beelden van de woningen zijn klaar. Zo krijg je alvast een indruk hoe mooi het wonen hier straks wordt. 

Mijn Eigen huis account

De eerste stap richting deze verkoop zet je zelf. Nog geen Eigen huis account? Maak dan nu eerst je Mijn Eigen Huis account aan en laat je alvast je interesse blijken. Je ontvangt steeds gerichtere informatie, omdat wij weten waar jouw interesse ligt. Wil jij een 2 onder 1 kap of juist een hoekwoning in Bovenkamp? Like op de website alvast jouw favoriete woningtype. Klik op het hartje van jouw woningtype. Een account aan te maken is een must als je straks echt in Bovenkamp wilt wonen.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?