Bovenkamp II
Logo Logo
14 mei 2018
22
mei

Start verkoop fase 3b Bovenkamp Heerde

Zet je hem in je agenda? Dinsdag 22 mei. Start verkoop van de laatste fase in Bovenkamp.

Het is zover!

Op dinsdag 22 mei starten we met de verkoop van Bovenkamp fase 3b. Inschrijven voor deze woningen gaat volledig online. Vragen? Kom dan op 22 mei gezellig langs op het kantoor van de makelaar van 18:30 tot 19.30 uur. Eperweg 1 in Heerde.  

Voorkeuren en toewijzing

Bovenkamp fase 3b bestaat uit 17 woningen in 4 woningtypes. Bekijk nu vast alle woningtypen op de pagina woningen. Hier kun je alle informatie vinden over de verschillende woningen en zijn binnenkort ook de brochure, verkooptekeningen technische omschrijving en optietekeningen te downloaden.

Interesse in een van de woningen? Maak een persoonlijk account aan en geef jouw favoriete woningen een hartje. (bij het hartje staat een getal, dat is het aantal belangstellenden) Via jouw account kun je tijdens de inschrijfperiode inschrijven voor jouw 5 meeste favoriete woningen in fase 3b. Zorg dus dat je tijdig jouw favoriete woningtype bij je Favorieten hebt staan. De kans is groot dat er meer belangstellenden melden dan er woningen te koop zijn. In dat geval worden de woningen toegewezen. Meer over de toewijzing lees je hier. 

Je ontvangt ter herinnering op 22 mei vanaf 17.00 uur een e-mail met een link naar je persoonlijke omgeving. Hier kun je dan je 5 voorkeuren doorgeven. Je hoeft de mail niet af te wachten je kan ook rond 17:00 uur inloggen in je persoonlijk account.

Wanneer sluit de inschrijving

Dinsdag 29 mei om 17:00 uur sluit de inschrijving. De toewijzing vindt plaats op woensdag 30 mei. Na de toewijzing (uiterlijk 1 juni) zie je in je persoonlijk account of je een woning toegewezen hebt gekregen. Als je een woning toegewezen hebt gekregen zal de makelaar je ook bellen om een verkoopgesprek in te plannen.  

Toch nog vragen? Kom langs op 22 mei!

De techniek staat niet stil, maar ondanks dat inschrijven online gaat voor Bovenkamp fase 3b, staan we graag voor je klaar! Heb je nog vragen en wil je deze persoonlijk aan ons stellen? Loop dan even binnen bij het kantoor van Companjen & Riphagen (per 1 juni Kole Makelaars), Eperweg 1 in Heerde op dinsdag 22 mei tussen 18.30 en 19.30 uur. Er zijn financieel adviseurs van de Rabobank aanwezig, maar ook een team van BPD en Van Wijnen voor al je technische vragen.
Wees welkom de koffie staat klaar!

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?