Bovenkamp II
Logo Logo

Per 1 januari 2018 zijn er een aantal dingen veranderd in de regels voor het verkrijgen van een hypotheek. Heb je interesse in een nieuwbouwhuis? Dan zijn die extra voordelig voor je, ten opzichte van een bestaand huis.

Lees verder

Waar staat precies dat leuke huis? Hoeveel tuin zit er achter de woning? En: ligt het huis aan een doorgaande straat? De woningtypes van fase 3b staan nu in een interactieve kavelkaart.

Lees verder

Het succes van Bovenkamp krijgt een vervolg met 17 nieuwe huizen. We zijn nu druk bezig om alles gereed te maken om in het 2e kwartaal in verkoop te gaan met fase 3b.

Lees verder

Hoe handig is het om alle info van één of meerdere nieuwbouwprojecten op 1 plek te kunnen terugvinden? Dat kan voortaan via je eigen Mijn Eigen Huis account.

Lees verder

De wethouders wethouders Gerrit van Dijk en Wolbert Meijer van de gemeente Heerde hebben symbolisch de eerste steen gelegd voor het nieuwbouwproject van 18 woningen in Bovenkamp II.

Lees verder

Kijk mee op de bouw

Het is alweer de op 1 na laatste maand van het jaar. En zoals het jaar gestaag vordert, vordert ook de bouw! We nemen je graag mee over de bouwplaats van fase 3. Kijk je mee?

Lees verder

Waar staat mijn toekomstige woning? En krijg ik wel zon in de tuin? Bekijk op de interactieve situatiekaart de locatie van de woningen.

Lees verder

Donderdagavond 16 maart vierden wij de start verkoop van de 18 woningen en 1 kavel.

Lees verder

Wil jij wonen in Bovenkamp? Kom dan naar de start verkoop op 16 maart!

Lees verder

De financiering is een belangrijk onderdeel van het kopen van een huis. Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?