Bovenkamp II
Logo Logo

De bouwactiviteiten zijn goed zichtbaar voor fase 3b in Bovenkamp. Kijk je mee?

Lees verder

Woensdag 21 november jl. is de start bouw van de laatste 17 woningen in fase 3b Bovenkamp Heerde feestelijk gevierd. De wethouder heeft samen met enkele toekomstige bewoners de officiële handeling verricht.

Lees verder

Een update van de voorbereidingen op de bouwlocatie van fase 3b Heerde Bovenkamp

Lees verder

Onmisbare stylingtips

Over smaak valt niet te twisten. Maar er zijn wel stylingsmanieren die altijd het juiste effect geven. Zit je even vast met je creativiteit? Deze tips helpen je weer verder op weg naar je droominterieur.

Lees verder

Fantastisch nieuws! als je een huis hebt gekocht in Heerde Bovenkamp fase 3b. De bouw gaat binnenkort van start.

Lees verder

In nieuwbouwwijk Bovenkamp II in Heerde kan de laatste fase binnenkort gebouwd worden. Namens de gemeente Heerde heeft wethouder Wolbert Meijer deze week zijn handtekening gezet onder de verkoopovereenkomst met ontwikkelcombinatie VOF Bovenkamp (bestaande uit BPD-Van Wijnen).

Lees verder

In de laatste fase in Heerde Bovenkamp is de eerste koper een feit. Op 26 juni werd de overeenkomst getekend.

Lees verder

De inschrijving van de 17 woningen in Bovenkamp fase 3b in Heerde is 29 mei gesloten. De toewijzing van de bouwnummers heeft 30 mei plaats gevonden. Op dit moment staan alle woningen onder optie. Alle kandidaten die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen, zijn op de hoogte.

Lees verder

Het is zover: de verkoop van fase 3b in Heerde Bovenkamp is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en kan je downloaden wanneer het jouw uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijk account.

Lees verder

De plattegronden van fase 3b zijn helemaal klaar. Het inrichten kan beginnen. Bekijk plattegronden bij de bouwnummers.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?