Bovenkamp II
Logo Logo

Fantastisch nieuws! als je een huis hebt gekocht in Heerde Bovenkamp fase 3b. De bouw gaat binnenkort van start.

Lees verder

In nieuwbouwwijk Bovenkamp II in Heerde kan de laatste fase binnenkort gebouwd worden. Namens de gemeente Heerde heeft wethouder Wolbert Meijer deze week zijn handtekening gezet onder de verkoopovereenkomst met ontwikkelcombinatie VOF Bovenkamp (bestaande uit BPD-Van Wijnen).

Lees verder

In de laatste fase in Heerde Bovenkamp is de eerste koper een feit. Op 26 juni werd de overeenkomst getekend.

Lees verder

De inschrijving van de 17 woningen in Bovenkamp fase 3b in Heerde is 29 mei gesloten. De toewijzing van de bouwnummers heeft 30 mei plaats gevonden. Op dit moment staan alle woningen onder optie. Alle kandidaten die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen, zijn op de hoogte.

Lees verder

Het is zover: de verkoop van fase 3b in Heerde Bovenkamp is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en kan je downloaden wanneer het jouw uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijk account.

Lees verder

De plattegronden van fase 3b zijn helemaal klaar. Het inrichten kan beginnen. Bekijk plattegronden bij de bouwnummers.

Lees verder

Fase 3b in Heerde Bovenkamp krijgt steeds meer vorm. De voorbereidingen zijn in volle gang. De prijzen zijn vastgesteld van fase 3b. Deze starten bij € 229.000,- v.o.n.

Lees verder

Nu het plan Heerde Bovenkamp fase 3b bijna in verkoop gaat, is het tijd om door te geven dat Companjen & Riphagen een nieuwe naam krijgt. Heb jij het al gehoord? Namelijk Kole makelaars. Het team stellen we graag nog even voor.

Lees verder

Binnenkort gaan de allerlaatste woningen van Bovenkamp in verkoop. De verkoop- en toewijzingsprocdure lichten we graag alvast toe voor fase 3b.

Lees verder

Wil je graag wonen in Heerde Bovenkamp? Zet dan nu dinsdag 22 mei in je agenda! Dan starten we namelijk met de verkoop van fase 3b in Heerde Bovenkamp. Het gaat om 17 prachtige woningen. Dit is de allerlaatste fase.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?